dijous, 1 de desembre del 2022

Per què aprendre alemany?

 

Encara et falten raons per aprendre alemany a l'institut? Escolta els nostres alumnes! Tots ells van començar des de 0 quan van començar l'institut. I llegeix les nostres raons. En tenim un munt!

Els coneixements d’alemany us obriran moltes portes. Aprendre alemany vol dir adquirir destreses gràcies a les quals podreu millorar la vostra qualitat de vida tant en l’àmbit laboral com en el personal.

- Per comunicar-se.

- Perquè aprendre alemany a l'institut és gratuït i us estalvieu molts diners en hores d'acadèmia.

- Per conèixer Alemanya: fem viatges al sud d'Alemanya i a Berlin.

- Per tenir l'experiència d'un intercanvi: fes intercanvi amb un noi/a de la teva edat i viatjaràs amb els teus companys de l'institut fent cada dia una activitat diferent.

- Per tenir més oportunitats laborals en el futur: Per marxar a l'estranger o quedar-vos en una de les moltes empreses alemanyes al nostre territori, per tenir una feina en l'àmbit turístic...

- Per viatjar: Els vostres coneixements d’alemany faran dels vostres viatges, no només a països de parla alemanya, sinó també a d’altres països d’Europa, en els quals parlen llengües semblants a l'alemany (Holanda, Suècia...) i l’Est, vivències més riques i profundes.

- En l'àmbit de la ciència, l’alemany és la segona llengua més important. Alemanya ocupa la tercera posició en l’àmbit mundial pel que fa a la contribució a la investigació i el desenvolupament i concedeix beques d’investigació a científics estrangers. 

- En l'àmbit de la Comunicació: El desenvolupament en l’àmbit dels mitjans de comunicació i de les tecnologies de la informació i la comunicació fa necessària la comunicació multilingüe. Moltes pàgines web importants estan escrites en alemany. Alemanya és el sisè país pel que fa a la publicació anual de nous llibres. Els vostres coneixements d’alemany us proporcionaran, per tant, un accés més ampli a la informació. 

- En l'àmbit de la cultura: Aprendre alemany significa poder formar-se una idea de la vida, els anhels i els somnis de les persones de països de parla alemanya i la seva societat multicultural.

- Per gaudir de la literatura, la música, l’art i la filosofia: L’alemany és la llengua de Goethe, Kafka, Mozart, Bach i Beethoven. Aprofundiu el plaer de la lectura i/o l’audició de les seves obres en la seva llengua original.

- Per tenir possibilitats d’estudiar i treballar a Alemanya en el futur: Alemanya concedeix un gran nombre de beques per estudiar a les seves universitats. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada